Ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

‘Ik geniet ervan als kinderen doelen bereiken die voor hen onmogelijk leken’

Sinds de zomervakantie (2021) werk ik met veel plezier als begeleider dagbesteding bij de zorgboerderij. Ik houd wel van een beetje uitdaging en die is er genoeg te vinden op de boerderij. Het contact met de kinderen vind ik het mooiste aan het werk. Ik kan genieten van die blije gezichten als ze een succeservaring hebben opgedaan of de momenten dat er mooie en leerzame gesprekken ontstaan.

Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Per september start ik met de opleiding Pedagogiek. Ik hoop hier nog veel meer te leren over het begeleiden van kinderen, maar wil me ook graag verder verdiepen in de vraagstukken die bij (pleeg)ouders liggen rond de opvoeding.

Ik hoop dat we veel van elkaar mogen leren!

Groetjes,

Juf Elsemieke
Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Ik ben Joëlle Hoogendijk, twintig jaar en zorgbegeleider op de leukste en gezelligste boerderij in Dordrecht en omstreken. In mei 2020 ronde ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker (niv.4) af, en werk sindsdien met veel plezier op de Nieuwe beer. Vier tot vijf dagen per week ben ik hier te vinden om onze cliënten te begeleiden en te genieten van hun ontwikkelingen. We zorgen met elkaar voor de dieren, doen klusjes op de boerderij, doen leerzame spelletjes en maken een hoop plezier met elkaar. En het leukste is nog is dat wij ondertussen heel veel leren over hoe we met elkaar om moeten gaan, emoties en nog veel meer!

Zie ik jullie snel?

Tot dan!

Hallo,

Ik ben Heleen de Jong en ik ben 15 jaar.

Ik woon in Brandwijk en zit  in het examenjaar Mavo op de Gomarus.

In de vakanties en op zaterdag kun je me vinden op de ‘Nieuwe Beer’.

Dan zorg ik ervoor dat  binnen alles schoongemaakt wordt.

De werkzaamheden die ik dan doe, zijn onder andere opruimen, stofzuigen, dweilen en het sanitair schoonmaken.

Ook vind ik het erg leuk om af en toe te helpen met het begeleiden van de kinderen.

 

Ik hoop hier nog lang met veel plezier te werken.

 

Groetjes,

Heleen

Hoihoi,

Ik ben Marjanne. Getrouwd en moeder van twee kindjes. Na eerst mijn opleiding SPW 4 Jeugdzorg afgerond te hebben en vervolgens de opleiding kindertherapeut ben ik gaan werken als ambulant begeleider. De onregelmatige werktijden en het vele voorbereidingswerk en naslagwerk werd voor mij lastig te combineren met thuis. Zo ben ik in januari 2020 op zorgboerderij ‘Nieuwe Beer’ terecht gekomen.

De maandag en dinsdag kan je mij op de boerderij tegen komen.

Momenteel met name bij Buiten Gewoon Onderwijs. Maar in de vakanties ben ik ook te vinden op de dagbesteding.

Zoeken en aansluiten bij de unieke behoefte van ieder kind vind ik een leuke uitdaging. Daarnaast met elkaar werken aan de zorgdoelen. Samen met collega’s maar zeker ook met (pleeg)ouders en netwerk om het kind heen staan en genieten van de kleine stapjes die gemaakt worden. Elke dag is weer anders en brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee die ik met veel liefde en plezier aan ga.

Wie weet, tot snel!

Groetjes,

Marjanne van Horssen